Largo Premium

Largo Premium
Sidebar
Nézet:

Largo premium Ökomix fűmagkeverék 25 kg

(0)
62,484Ft
Réti keverék, nedves területekreMélyfekvésű, belvíz/árvíz által veszélyeztetett területekre ajánlott keverék, ahol nyáron sem szárad ki teljesen a talaj. Hasznosítását tekintve az anyaszéna betakarí..

Largo premium- Energy fűmagkeverék 25 kg

(0)
51,425Ft
Kaszáló keverék, nedves területekre.Közepes vízigényű pázsitfűfélékből és pillangósból álló keverék. A beállt gyep borítási arányában 65%-ot tesznek ki a kaszálásra való szálfüvek, melyek nagy terme..

Largo premium- Favorit fűmagkeverék 25 kg

(0)
57,530Ft
Juhlegelő keverék.A keverék szárazságtűrő pázsitfüvekből és pillangósvirágúakból áll. A beállt gyepben a legeltetést jól tűrő aljfüvek tervezett borítási aránya 55%. A gyorsan kelő, gyomokkal jó eln..

Largo premium- Géniusz fűmagkeverék 25 kg

(0)
56,770Ft
Szarvasmarha legelőkeverék általános, szárazságtűrő. A keverék szárazságtűrő pázsitfüvekből és pillangósvirágúakból áll. A beállt gyepben a legeltetést jól tűrő aljfüvek tervezett borítási arán..

Largo premium- Lóerő fűmagkeverék 25 kg

(0)
47,625Ft
A keverék szárazságtűrő pázsitfüvekből áll. A beállt gyepben a legeltetést jól tűrő aljfüvek tervezett borítási aránya 40%. A gyorsan kelő, gyomokkal jó elnyomóképessége miatt versenyképes angolperje ..

Largo premium- Naturmix fűmagkeverék 25 kg

(0)
52,197Ft
Kaszáló keverék, szárazterületekre.Szárazságtűrő pázsitfűfélékből álló keverék. A beállt gyep borítási arányában 80%-ot tesznek ki a kaszálásra való szálfüvek, melyek nagy termetük révén nagy hozamo..

Largo premium- Pegazus fűmagkeverék 25 kg

(0)
59,817Ft
A keveréket üde talajokra ajánljuk, folyó/patakvölgyekbe, dombvidéki völgyekbe, hajnali harmatképződést biztosító területekre és mélyfekvésű, magas talajvízű helyekre. A lólegelők az állatok intenzív ..

Largo premium- Taurus fűmagkeverék 25 kg

(0)
59,436Ft
Nedvesebb területekre ajánlott, Szarvasmarha legelő keverék.A legelőkeverék alkalmas mindenféle hasznosítási irányú és fajtájú szarvasmarha legeltetésére. Fejős, szárazonálló tehenek, növendék ..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)