ÖSSZES

ÖSSZES
Sidebar
Nézet:
2-3 Days

Alexandriai here- Axi vetőmag

(0)
26,675Ft
Egynyári, gyors növekedésű pillangós, nitrogén megkötő képessége nagy. Meleg, üde fekvésű termőhelyeken biztosított a magas hozam. Magába vagy intenzívebben fejlődő perjefélékkel keverve áprilist..

Baltacim vetőmag

(0)
17,150Ft
A lucernáéval megegyező tápértékű, kiváló mézelő növény. Élettartama 5-6 év, azonban évente csak egy-kettő kaszálást ad. Termeszthető sekély termőrétegű, erodált és lejtős, gyenge termőképességű talaj..

Bíborhere vetőmag- Piroska / Bolsena

(0)
24,000Ft
A bíborhere egyéves áttelelő, pillangósvirágú szálas takarmánynövény, amely csapadékosabb viszonyok között olyan talajokon is termeszthető, ahol a lucerna és a vöröshere már nem...
2-3 Days

Facélia- Lilla vetőmag

(0)
49,525Ft
Észak-Amerikából származó egyéves, nálunk dísznek ültetett vagy méhlegelőnek, zöldtakarmánynak és zöldtrágyának vetett növény. Hazánkban a homok és a kötött agyagtalajok kivételével mindenütt termeszt..

Fehérhere vetőmag

(0)
2,682Ft
Zöldtermőképességét és beltartalmi értékmérő tulajdonságait tekintve a szarvaskerep, a legelő típusú lucerna és egyéb herefélék mellett a legelterjedtebben alkalmazott pillangós komponens a gyeptelepí..
2-3 Days

Köles Lovaszpatonai I. fok vetőmag

(0)
25,100Ft
A kölesfélék az igénytelenebb növényfélék közé tartoznak. Szántóföldi kultúrák közül a köles termesztésének legkisebb a költsége.Szállítással kapcsolatos megjegyzés: A termék az 50 kg-os kiszerel..
2-3 Days

Köles Maxi II. fok vetőmag

(0)
24,765Ft
A kölesfélék az igénytelenebb növényfélék közé tartoznak. Szántóföldi kultúrák közül a köles termesztésének legkisebb a költsége.Szállítással kapcsolatos megjegyzés: A termék az 50 kg-os kiszerel..

Lucerna (Szarvasi AS-3) vetőmag 1 kg

(0)
2,088Ft
Fajta leírása: Középvastag, kissé antociános szárú, megdőlésre kevésbé hajlamos.  Levele középzöld, hosszúkás, kissé recés. Virágja: kék és lila vegyes árnyalatú színei alkotják többségben, ..

Mustár vetőmag (IRIS)

(0)
17,150Ft
A mustárfajok magját a konzervipar használja, mint fontos fűszert, de emellett kiváló zöldtrágyanövény is. Száraz homoktalaj és szikesek kivételével szinte mindenütt termeszthető...

Olaszperje -Estanzuela/Don Gianni

(0)
22,289Ft
Az olasz vagy szálkás perje rendkívül élelmes, gyorsan fejlődő, kitűnően sarjadzó, szársarjat nevelő laza bokrú szálfű. Kitűnő tömegtakarmány...

Perzsa here- Gorby vetőmag

(0)
35,075Ft
Egy éves, az üde termőhelyeket kedveli, tenyészideje rövid, magába vagy rövid tenyészidejű perjékkel keverve vessük. A szélsőséges, gyenge termőhelyű adottságok között is talajjavító hatású, a tö..

Pohánka vetőmag

(0)
9,900Ft
"Klasszikus", régóta termesztett növényünk. Hazánk főként nyugati részén terjedt el, elsődleges felhasználási területei: takarmány-, és gyógynövénycélú hasznosítás...
2-3 Days

Silócirok- Monori édes ( Concep III. antidótummal kezelt) vetőmag

(0)
73,152Ft
A cukorcirok egyik fajtája. Zöldtermése nagy, levélzete dús, a szár lédús és a leve sok cukrot tartalmaz. Hőigényes lévén, a szárazságot jól tűri.  Talajjal szemben nem igényes, de a legjobb..

Szarvaskerep- Fabio, Baco vetőmag

(0)
67,825Ft
Gyepek növénytársulásában jelentős évelő, pillangós takarmánynövény. Szántóföldi szálas takarmánynövényként, tisztán vetve csak olyan talajokon érdemes termeszteni, ahol a lucerna termesztése már nem ..
2-3 Days

Szemescirok vetőmag

(0)
60,947Ft
Szárazságtűrő, gyengébb talajokon is jövedelmezően termeszthető. Szemtermése jó minőségű, betegségekkel szemben toleráns. 300 000 mag / zsák (1ha-nak megfelelő mennyiség). Szárazságtűrő, gyengébb..
Tételek: 1 - 15 / 18 (2 oldal)