ÖSSZES

ÖSSZES
Sidebar
Nézet:

Alexandriai here- Axi vetőmag

(0)
24,775Ft
Egynyári, gyors növekedésű pillangós, nitrogén megkötő képessége nagy. Meleg, üde fekvésű termőhelyeken biztosított a magas hozam. Magába vagy intenzívebben fejlődő perjefélékkel keverve áprilist..

Baltacim vetőmag

(0)
14,300Ft
A lucernáéval megegyező tápértékű, kiváló mézelő növény. Élettartama 5-6 év, azonban évente csak egy-kettő kaszálást ad. Termeszthető sekély termőrétegű, erodált és lejtős, gyenge termőképességű talaj..

Bíborhere vetőmag

(0)
19,050Ft
A bíborhere egyéves áttelelő, pillangósvirágú szálas takarmánynövény, amely csapadékosabb viszonyok között olyan talajokon is termeszthető, ahol a lucerna és a vöröshere már nem...
2-3 Days

Facélia- Lilla vetőmag

(0)
49,525Ft
Észak-Amerikából származó egyéves, nálunk dísznek ültetett vagy méhlegelőnek, zöldtakarmánynak és zöldtrágyának vetett növény. Hazánkban a homok és a kötött agyagtalajok kivételével mindenütt termeszt..

Fehérhere vetőmag

(0)
2,559Ft
Zöldtermőképességét és beltartalmi értékmérő tulajdonságait tekintve a szarvaskerep, a legelő típusú lucerna és egyéb herefélék mellett a legelterjedtebben alkalmazott pillangós komponens a gyeptelepí..
2-3 Days

Köles Lovaszpatonai I. fok vetőmag

(0)
25,100Ft
A kölesfélék az igénytelenebb növényfélék közé tartoznak. Szántóföldi kultúrák közül a köles termesztésének legkisebb a költsége.Szállítással kapcsolatos megjegyzés: A termék az 50 kg-os kiszerel..
2-3 Days

Köles Maxi II. fok vetőmag

(0)
24,765Ft
A kölesfélék az igénytelenebb növényfélék közé tartoznak. Szántóföldi kultúrák közül a köles termesztésének legkisebb a költsége.Szállítással kapcsolatos megjegyzés: A termék az 50 kg-os kiszerel..

Lucerna (Szarvasi AS-3) vetőmag 1 kg

(0)
1,905Ft
Fajta leírása: Középvastag, kissé antociános szárú, megdőlésre kevésbé hajlamos.  Levele középzöld, hosszúkás, kissé recés. Virágja: kék és lila vegyes árnyalatú színei alkotják többségben, ..

Mustár vetőmag

(0)
16,025Ft
A mustárfajok magját a konzervipar használja, mint fontos fűszert, de emellett kiváló zöldtrágyanövény is. Száraz homoktalaj és szikesek kivételével szinte mindenütt termeszthető...

Olajretek vetőmag

(0)
19,050Ft
Többhasznú olajos magvú, egynyári, rövid tenyészidejű, keresztesvirágú növény. Magjának 35–40% olajtartalmát és összetételének frakcióit a gép- és a vegyipar hasznosíthatja, a műanyaggyártásnak nyersa..

Perzsa here- Gorby vetőmag

(0)
35,075Ft
Egy éves, az üde termőhelyeket kedveli, tenyészideje rövid, magába vagy rövid tenyészidejű perjékkel keverve vessük. A szélsőséges, gyenge termőhelyű adottságok között is talajjavító hatású, a tö..

Pohánka vetőmag

(0)
9,375Ft
"Klasszikus", régóta termesztett növényünk. Hazánk főként nyugati részén terjedt el, elsődleges felhasználási területei: takarmány-, és gyógynövénycélú hasznosítás...
2-3 Days

Silócirok- Monori édes ( Concep III. antidótummal kezelt) vetőmag

(0)
73,152Ft
A cukorcirok egyik fajtája. Zöldtermése nagy, levélzete dús, a szár lédús és a leve sok cukrot tartalmaz. Hőigényes lévén, a szárazságot jól tűri.  Talajjal szemben nem igényes, de a legjobb..

Szarvaskerep- Fabio, Baco vetőmag

(0)
62,075Ft
Gyepek növénytársulásában jelentős évelő, pillangós takarmánynövény. Szántóföldi szálas takarmánynövényként, tisztán vetve csak olyan talajokon érdemes termeszteni, ahol a lucerna termesztése már nem ..
2-3 Days

Szemescirok vetőmag

(0)
60,947Ft
Szárazságtűrő, gyengébb talajokon is jövedelmezően termeszthető. Szemtermése jó minőségű, betegségekkel szemben toleráns. 300 000 mag / zsák (1ha-nak megfelelő mennyiség). Szárazságtűrő, gyengébb..
Tételek: 1 - 15 / 18 (2 oldal)